Vrijwilligers gezocht

Om deze crosscountry van circa 3 km mogelijk te maken zijn bijna 250 vrijwilligers nodig. Hippisch Hattem staat open voor hulp van ‘buitenaf’. Er zijn genoeg klussen waar je geen paardensportverstand voor hoeft te hebben. Dus als je een enthousiasteling bent of weet die graag een steentje wil bijdragen aan een van de mooiste eventingwedstrijden van het jaar: we zullen je met open armen ontvangen. We zoeken met name hulp bij allerlei werkzaamheden op het terrein, bij de op- en afbouw- dus in de periode voor- en na de wedstrijd. Maar we zoeken ook mensen die in aanloop naar de Molecaten Ruiterdag kunnen helpen met het transport en ophalen van benodigdheden. Of de verkeersbegeleiding tijdens het evenement.

Als vrijwilliger word je goed in de watten gelegd. Het zal je niet ontbreken aan eten en drinken, je maakt deel uit van een gezellig team en je hebt als vrijwilliger exclusief toegang tot de afterparty! Ook mag je op de zondagmiddag voorafgaand aan de Molecaten Ruiterdag, onder begeleiding van een expert, als eerste de crosscountryhindernissen bekijken tijdens de gezamenlijke vrijwilligerswandeling.

Lijkt het je leuk om ons te helpen, of wil je meer weten over de inhoud van de klussen? Stuur dan een mail naar info@molecatenruiterdag.nl.