Riders Review 2023

Hele positieve beoordeling door deelnemers

Deelnemers en hun begeleiders hebben de Molecaten Ruiterdag 2023 heel goed beoordeeld in de ‘Riders Review’, een rapport dat jaarlijks wordt opgesteld door de paardensportbond KNHS.

In totaal beoordeelde 93,9% van de bijna 220 respondenten de algemene indruk van de Molecaten Ruiterdag als heel goed of hoger. En 97,9% beoordeelde ook de faciliteiten en aankleding van de wedstrijd in Hattem als dusdanig. Van de deelnemers roemde 91,8% de kwaliteit van de cross. In totaal heeft 87,8% aangegeven dat ze de Molecaten Ruiterdag zouden aanraden bij een andere eventingruiter. Ook vond 83,7% de wedstrijd kampioenschapswaardig. Iets wat we dit jaar waar willen maken met de KNHS-eventingkampioenschappen in de klasse B tot en met Z paarden!

We zijn als organisatie natuurlijk super trots op deze mooie beoordeling in de 'Riders Review' en dit is een prachtige beloning voor de vele uren vrijwilligerswerk. Alle reacties stimuleren ons om ieder jaar een betere wedstrijd neer te zetten. We streven naar een prachtig KNHS-kampioenschap 2024: voor deelnemers, publiek en sponsors!

Foto: Sanne Edelijn